gv logo 

 avtosedeži

   

  

logo

PREDAVANJE VOZIMO VARNO

Udeležence predavanj seznanjamo s pravilno uporabo in namestitvijo otroških varnostnih avtosedežev za različne starostne skupine in vrste otroških avtosedežev. Na predavanjih teoretično in praktično (s pomočjo demo sedeža) prikažemo, zakaj in na kakšen način je potrebno uporabljati otroške avtosedeže, kar tudi podpremo z video vsebinami o nepravilni uporabi.

Na koncu predavanja je čas za morebitna dodatna vprašanja, vsi navzoči pa lahko tudi sami preizkusijo namestitev otroških varnostnih avtosedežev sedežev na demo sedežu.

Poleg tega so predavatelji na voljo tudi za preverjanje pravilne uporabe sedežev v avtomobilih vseh zainteresiranih udeležencev predavanj.

Predavanja so namenjena:

  • bodočim staršem v okviru predavanj na šolah za bodoče starše v porodnišnicah in zdravstvenih domovih
  • staršem, starim staršem in vsem, ki se srečujejo z uporabo otroških varnostnih avtosedežev (npr. v okviru vrtca ali šole - roditeljski sestanki, prometni dnevi…)
  • raznim organizacijam in podjetjem (predvsem podjetjem, ki čutijo skrb za varnost svojih zaposlenih)
  • in drugim

Predlagamo, da se tisti, ki vas vsebina zanima ali skrbite za prometno varnost na lokalni ravni, povežete v okviru kraja (vrtci, šole, zdravstveni kader ali pa tudi sami starši) skupaj in nas povabite v svojo sredino.

Predavanje traja 90 minut, kasneje pa so predavatelji na voljo tudi za preverjanje pravilne uporabe sedežev v avtomobilih vseh zainteresiranih udeležencev predavanj.

Za ponudbo oz. vsa dodatna vprašanja vas vabimo, da nam pišete na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali pa nas pokličete na telefonsko številko 041/809-682

 

 

 

KONTAKT NA TEL.: 041 809 682 ALI PO EL. POŠTI Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo piškotkov omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo Več o piškotkih