gv logo 

 avtosedeži

   

  

logo

OTROŠKI POLIGON

Otroški poligon je primeren za prve »korake« v prometu. Primeren je za otroke v vrtcu. S pomočjo poligona učimo otroke obnašanja in ravnanja v prometu, učimo jih kako ravnati v različnih prometnih situacijah oz. v vsakdanjem prometu, da jih tako lažje pripravimo na samostojno pot v prometu.

Otroški poligon se ponavadi prevozi s pomočjo »poganjalčkov«, lahko pa tudi peš ali drugimi prevoznimi sredstvi za otroke(skiro, kolo).

Za sam poligon potrebujemo: - set prometnih znakov(6 kos)

  • 1 do 2 poganjalčka oz. kolo, skiro
  • 1 do 2 otroški čeladi
  • set mini stožcev(klobučkov) za označitev poligona; set vsebuje 50 kos
  • set nizkih stožcev za označitev poligona; set vsebuje 20 kos
  • semafor

- bel trak za označitev prehoda za pešce oz. druge cestne signalizacije

Postavitev poligona se prilagaja glede na potrebe oz. prostor.

otroski poligon

OTROŠKI POLIGON s CESTO

Poleg zgoraj opisanega poligona imamo v ponudbi tudi Otroški poligon, ki je sestavljen iz podloge(ceradno platno) dimenzije 3x4metre ali drugih poljubnih dimenzij. Na platnu je narisano križišče ali cesta s pločnikom. Poleg tega se na poligon postavi prometni semafor in znak prehod za pešce, oz tudi katerikoli drug znak po želji. Poligon lahko omejimo z različnimi stožci, za samo predstavitev oz. učenje pravilnega ravnanja v prometu pa potrebujemo še različne poganjalčke in čelade.

Posamezno ali v kompletu lahko naročite tudi prometne znake, ki se samostojno postavijo v notranjih prostorih, lahko pa se uporabljajo tudi zunaj, saj so odporni na vremenske vplive. Podstavek se napolni z vodo, tako da je stabilen. Lahko jih uporabite za učenje prometne vzgoje ali pa na otroškem oz. kolesarskem spretnostnem poligonu in ga tako lepo dopolnite.

poligon cesta

 

 

KONTAKT NA TEL.: 041 809 682 ALI PO EL. POŠTI Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo piškotkov omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo Več o piškotkih